De Hottub

Hottub net geplaatst (2)Je kunt tijdens je verblijf de centrale houtgestookte hottub gebruiken! Deze hottub staat op een prachtige plek met uitzicht op de paardenweide.

Bij huur van een Luxe `Safari Lodge` of `Tiny House`is gebruik van de hottub inbegrepen in de prijs.
Bij overnachtingen in onze Bed and breakfast kamer of Pipowagen rekenen we EUR 10 per keer gebruik met maximaal 5 personen.

Om zeker te zijn van privé gebruik (door jullie gezelschap) van een lekker warm gestookte hottub, moet je deze altijd vooraf reserveren. Dit kan tot de dag zelf, maar hoe langer van tevoren, hoe zekerder je kunt zijn van het gebruik.Hottub richting tenten

Voorafgaand aan het gekozen tijdstip stoken wij de hottub warm. Je hebt in principe het exclusief gebruik van de hottub met maximaal 5 personen voor 1 uur lang. Is de hottub hierna niet gereserveerd en het water nog warm, dan is de eindtijd rekbaar en rekenen wij geen extra kosten zo lang het vuur nog brandt.
Kinderen mogen de Hottub alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken. Het badwater wordt, wekelijks door ons schoongehouden, gecontroleerd, van reinigingstabletten voorzien en indien nodig ververst.

Ga naar `Huuraccommodaties`
Ga naar `Bed & Breakfast kamer`
Ga naar `Logies paarden`

RESERVEER DE HOTTUB
Geef direct bij aankomst aan op welk tijdstip je de hottub wilt gebruiken. Of stuur ons een e-mail op dekleinepol@gmail.com